GALLERIES

  Fotoshoot van en met je huisdier.

  Er zijn 3 formules manieren om een fotoshoot te houden met je huisdier. Het is mogelijk om meerdere baasjes en honden samen te brengen, aan een bijpassend gereduceerd tarief. Alhoewel ik bekend ben als studiofotograaf maak ik ook reportages in de natuur met studiobelichting!

  DOGSHOW / DIERENWINKEL

  0€

  Vind me op een hondenshow of in een dierenwinkel met mijn fotostudio voor een gratis mini fotoshoot. Meubelstuk en achtergrondkleur varieert per event.

  Duur: 5 minuten

  Geen gratis foto's

  Geen bestelkrediet

  FOTOSHOOT

  100 €

  Een fotoshoot voor 1 gezin met x-aantal honden. Dit kan zowel in de natuur als in de studio bij jou thuis. benodigde plaats: 3x6m, kan ook buiten geplaatst worden bij goed weer.

  Duur: Tot 45minuten
  Per extra begonnen kwartier: +20€

  Inbegrepen:
  20 foto's in hoge resolutie
  Per extra foto: 5€

  FOTOSHOOT ALL IN

  240€

  Een fotoshoot voor het hele gezin met x-aantal honden. Dit kan zowel in de natuur als in de studio bij jou thuis. Benodigde plaats: 3x6m, kan ook buiten geplaatst worden bij goed weer.

  Duur: Tot 1 uur.
  Per extra begonnen kwartier: +25€

  Inbegrepen:
  ALLE foto's in hoge resolutie

  1 canvas/print 50 x 70 cm OF 2 canvas/print 30 x 45 cm.

  Recente Dierenshoots

  Originele Studio Fotoshoot, Buitengewoon.

  We nemen het liefst de studio naar buiten, naar de hond zijn natuurlijke omgeving. Waar de klassieke dorpsfotograaf en schoolfotograaf te kort komt geeft boothloose terug betekenis aan de fotografie waar zowel technische als emotionele perfectie de norm is. Elke hond krijgt aandacht en wordt gestuurd om een mooie foto te bekomen. Geen bandwerk, en er zullen steeds vele foto's getoond worden zodat elk baasje zijn hond in de meest realistische weergave kan terug vinden.

  Q&A

  Q.
  Waar kan ik mijn foto's terugvinden?
  A.
  Als u de foto's niet kan terugvinden op deze website, zijn ze allicht reeds geplaatst op de webshop shop.boothloose.be. Mocht u ze daar nog niet terug vinden dat wil zeggen dat de foto's nog niet afgewerkt zijn. Doorgaans staat een reportage daags na opname online, maar het is geen garantie.
  01
  -
  18

  Recensies

  Fabienne Franssens
  Kimberly Degryse
  Sina Hildebrandt
  Lieven Stephanie

  Jeroen stelt de hondjes op hun gemak en is zeer geduldig. De foto’s zijn top! Dank je wel.

  Onze eerste kennismaking was op eurodog je nam mooi je tijd voor foto's te nemen ookal was het druk 😊 nu benieuwd naar de foto's
  Pootje van Ruby 🐶

  Loving interaction with the dog,
  very friendly guys and beautiful pictures!
  Hope to see you again on dogshow :)

  Op eurodogshow was eerste kennismaking met Boothloose. Heb de fotograaf bezig gezien en moet zeggen, hij nam echt zn tijd om mooie plaatjes te schieten ondanks de vele mensen die in rij stonden aan te schuiven, nam hij voor iedere shoot ruimschoots de tijd en liet zich zeker niet opjagen. Ik durf daarom erop te wedden dat de foto's met onze niet zo fotogenieke bordeauxdog toch wel geslaagd zullen zijn :-) .