GALLERIES

  Prijzen

  Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW, en exclusief reiskosten. 0,40c/km h&t vanaf Jette.
  In de formules zijn er geen kaartjes inbegrepen, gezien meeste ouders die graag zelf ontwerpen. Ik heb een online platform waarop u meteen ook kaartjes kan ontwerpen en zelfs albums. Kaartjes vanaf 2€/stuk inclusief enveloppe, en een album voor slechts 95€.
  Ook afdrukken op fotopapier, canvas, aluminium en acryl kan je rechtstreeks bestellen aan prijzen in dezelfde lijn als een groothandel online drukkerij zoals Albelli, smartphoto, etc.
  Alle digitale foto's van de fotoshoot zijn inbegrepen en afgeleverd in HD, dit fotobestand geschikt voor alle digitale platformen. Zoals facebook, instagram, screensaver, een website, ... Hiermee kan u ook zelf afdrukken maken tot A4 formaat.
  De originele fotobestanden kunnen aangekocht worden voor 17,5 euro voor de eerste foto, of de hele fotoshoot voor 175€.

  Communieshoot

  245 €

  1 communicant
  +- 30 min fotoshoot in natuurlijke belichting.

  Alle foto's zijn inclusief, nabewerkt en afgeleverd in HD.
  HD = 2048 pixels aan langste zijde, waarmee je zelf kaartjes en een album kan ontwerpen. Combinatie van kleur en zwart-wit.

  Communieshoot Deluxe

  365€

  1 communicant
  +- 1 uur binnen of buiten natuurlijke belichting of studiobelichting

  In deze fotoshoot gaan we voor het buitengewone. Een meer artistieke aanpak met knappe belichting. Omdat perfectie iets meer tijd nodig heeft gaat de fotoshoot aan een trager tempo. Dat wil niet zeggen dat de beelden saai en statisch zijn, in tegendeel. Ook in actie maken we flitsende foto's. Het wil enkel zeggen dat de locaties/poses/belichting meer doordacht worden bekeken en er extra studiobelichting wordt geplaatst voor die fashion magazine-style look.

  Deze shoot kan overal doorgaan! bos/park/site/...

  Alle foto's zijn inclusief, nabewerkt en afgeleverd in HD.
  HD = 2048 pixels aan langste zijde, waarmee je zelf kaartjes en een album kan ontwerpen. Combinatie van kleur en zwart-wit.

  Een originele fotoshoot, ongewoon.

  Ik neem het liefst de camera naar buiten, naar het kind zijn natuurlijke omgeving. Ten opzichte van de klassieke dorpsfotograaf probeer ik meer betekenis aan de foto's te geven, met een artistieke insteek gericht op emotionele uitstraling. Het gaat dus ook meer over een gevoelsmatige en creative samenwerking met de communicant om zo gevoelsmatig (en niet gedwongen) mooie foto's te bekomen. Geen bandwerk, de reportage zal zeker veel foto's bevatten zodat je je persoonlijke favorieten kan uitkiezen.

  Q&A

  Q.

  Hoeveel foto's mag ik verwachten bij een communiefotoshoot / lentefeest?

  A.
  Meestal komt dit uit tussen de 75 en 125 foto's. De fotoshoot wordt altijd bewerkt om een mooie consistente reportage te vormen. Ook al worden er heel veel foto's genomen, less is more!

  Q.

  Krijgen we alle foto's ?

  A.
  Voor communiefotografie werk ik met een all-in formule. U krijgt dus alle beelden in HD. Maar niet de originele bestanden. De HD beelden zijn wel erg groot en daarmee kan je ook zelf vergroten tot A4 formaat. Maar eens groter is het dus beter bij de fotograaf te bestellen. Sowieso zijn alle afdrukken erg goedkoop, vergelijkbaar met de grote online spelers.

  Q.

  Hoe ver verplaatst u zich?

  A.
  Ik doe fotoshoots overal in België. Ik ben heel centraal gelegen te Laken(Brussel), en vervoerskosten komen op 0,25c/km h&t.
  01
  -
  18