GALLERIES

  CONTACT ME

  Stuur me informatie rond jouw evenement, en ik komen terug met zowel een creatieve invulling als een prijsofferte. Voor klassieke reportages hanteer ik een vaste prijs die u hier online kan vinden. Maar wil u bijvoorbeeld een evenement organiseren waar de studio een meerwaarde bied, zij het met (digitale) foto's inclusief of niet? Geef me dan een schatting door van het aantal gasten en meer info rond de gewenste invulling.

  Ik kijk alvast uit naar een samenwerking,
  Jeroen Vranckaert,
  Oprichter van Boothloose

  Tel.
  +32477789015

  GET IN TOUCH

  SEND A MESSAGE

  Q&A

  Q.

  Ik hou een familiedag maar ik weet niet of u hiervoor wel wil afkomen.

  A.
  Ik bekijk de details van je evenement en op basis daarvan geef ik een basisprijs door voor het opzetten van de studio. Deze varieert naar gelang het aantal decorstukken en of er ook een vloer/achterwand nodig is. Op basis van het aantal verwachtte gasten geef ik dan ook de prijslijst door. Hoe meer gasten er verwacht zijn, hoe goedkoper de tarieven liggen per aangekochte foto.

  Q.

  Ik was aanwezig op een evenement waar jullie foto's namen maar waar vind ik deze terug?

  A.
  In eerste instantie worden deze online geplaatst op shop.boothloose.be Daarna worden er ook enkele foto's op boothloose.be geplaatst ter inleiding. Dit op de thuispagina en onder het menu "recent".

  Q.

  Hoe kan ik alle foto's aankopen?

  A.
  Afhankelijk van de soort reportage en de formule die u heeft genomen zullen er een x-aantal foto's inbegrepen zijn, ofwel alle foto's. Natuurlijk kan u ook foto's per stuk bij aankopen nadien, of uw formule zelfs naderhand nog upgraden naar een "all in" formule.
  01
  -
  18