GALLERIES

  Fotoshoot van en met je huisdier.

  Er zijn 3 formules manieren om een fotoshoot te houden met je huisdier. Het is mogelijk om meerdere baasjes en honden samen te brengen, aan een bijpassend gereduceerd tarief. Vooral bekend als studiofotograaf maak ik ook reportages in de natuur, eventueel zelfs met studiobelichting in de natuur!
  Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW, en exclusief reiskosten. 0,40c/km h&t vanaf Jette.
  Afdrukken op fotopapier, canvas, aluminium en acryl kan je rechtstreeks bestellen aan prijzen in dezelfde lijn als een groothandel online drukkerij zoals Albelli, smartphoto, etc.
  Digitale foto's van de fotoshoot zijn afgeleverd in HD, dit fotobestand geschikt voor alle digitale platformen. Zoals facebook, instagram, screensaver, een website, ... Hiermee kan u ook extern afdrukken laten maken tot maximum A4 formaat.
  Originele fotobestanden kunnen bijbesteld worden indien gewenst.

  DOGSHOW / DIERENWINKEL

  0€

  Vind me op een hondenshow of in een dierenwinkel met mijn fotostudio voor een gratis mini fotoshoot. Meubelstuk en achtergrondkleur varieert per event.

  Duur: 10 minuten

  Geen gratis foto's

  Geen bestelkrediet

  FOTOSESSIE PER FOTO

  125€

  Dit is de basisprijs voor een fotosessie voor 1 hond tot 1 uur duurtijd in de natuur, of 30 minuten in de studio. Tel hierbij het aantal extra honden, per extra hond reken ik 15 minuten bovenop het uur dat inbegrepen is.
  Per extra hond: 25€
  Km-vergoeding vanaf Jette: 0,40c/km

  Stel: een fotoshoot van 3 honden in de natuur.
  = 125€ + 50€ (2 extra honden) = 175€
  Hiervoor voorzie ik dus 1,5uur.

  Het is dus mogelijk om met meerdere honden opeenvolgend een fotosessie te houden en/of tegelijk op foto te gaan, ook van verschillende roedels. het basisbedrag kan je dan als baasjes delen en ieder baasje legt bij voor het aantal honden zij/hij heeft.

  Inbegrepen in de prijs:
  5 foto's naar keuze per hond inclusief, nabewerkt en afgeleverd in HD.
  HD = 2048 pixels aan langste zijde. Waarmee je vergrotingen tot A4 formaat (20x30cm) kan maken. Combinatie van kleur en zwart-wit.

  Bijkomende bestellingen aan 10€ per foto.

  FOTOSHOOT ALL IN PRIVE

  245€

  Een fotoshoot voor 1 gezin met 1 of 2 honden van dezelfde roedel. Dit kan zowel in de natuur als in de studio bij jou thuis opgesteld.

  Duurtijd: Op tempo van de hond(en).
  Extra hond: +10€ per hond
  Km-vergoeding vanaf Jette: 0,40c/km

  Inbegrepen:
  Alle foto's inclusief, nabewerkt en afgeleverd in HD.
  HD = 2048 pixels aan langste zijde. Waarmee je vergrotingen tot A4 formaat (20x30cm) kan maken. Combinatie van kleur en zwart-wit.

  Enkele Portfoliobeelden

  Meest Recente Reportages

  Originele Studio Fotoshoot, Buitengewoon.

  We nemen het liefst de studio naar buiten, naar de hond zijn natuurlijke omgeving. Waar de klassieke dorpsfotograaf en schoolfotograaf te kort komt geeft boothloose terug betekenis aan de fotografie waar zowel technische als emotionele perfectie de norm is. Elke hond krijgt aandacht en wordt gestuurd om een mooie foto te bekomen. Geen bandwerk, en er zullen steeds vele foto's getoond worden zodat elk baasje zijn hond in de meest realistische weergave kan terug vinden.

  Q&A

  Q.

  Waar kan ik mijn foto's terugvinden?

  A.
  Als u de foto's niet kan terugvinden op deze website, zijn ze allicht reeds geplaatst op de webshop shop.boothloose.be. Mocht u ze daar nog niet terug vinden dat wil zeggen dat de foto's nog niet afgewerkt zijn. Doorgaans staat een reportage 2 dagen na opname online, maar het is geen garantie.
  01
  -
  18

  Recensies

  Fabienne Franssens

  Kimberly Degryse

  Sina Hildebrandt

  Lieven Stephanie

  Jeroen stelt de hondjes op hun gemak en is zeer geduldig. De foto’s zijn top! Dank je wel.

  Onze eerste kennismaking was op eurodog je nam mooi je tijd voor foto's te nemen ookal was het druk 😊 nu benieuwd naar de foto's
  Pootje van Ruby 🐶

  Loving interaction with the dog,
  very friendly guys and beautiful pictures!
  Hope to see you again on dogshow :)

  Op eurodogshow was eerste kennismaking met Boothloose. Heb de fotograaf bezig gezien en moet zeggen, hij nam echt zn tijd om mooie plaatjes te schieten ondanks de vele mensen die in rij stonden aan te schuiven, nam hij voor iedere shoot ruimschoots de tijd en liet zich zeker niet opjagen. Ik durf daarom erop te wedden dat de foto's met onze niet zo fotogenieke bordeauxdog toch wel geslaagd zullen zijn :-) .