GALLERIES
  vintage kids fotoshoot

  Vintage Kids

  Categories

  Hier enkele foto’s van de fotoshoot met mijn petekind Bill en zijn grote broers.
  Toen ik eindelijk viel op de perfecte decorstukken bij antiekhandelaar @propellerhome wou ik graag een intieme fotoshoot houden.
  Volgens het boothloose recept van een mooie belichting, mooie poses en de juiste objecten om het geheel karakter te geven.
  En ook al is het een fotoshoot in de studio, ‘t is een kunst om spontaniteit in portretfotografie te verwerken.

  Wil je ook graag zo’n fotoshoot houden?
  Dit kan privé bij je thuis. https://boothloose.be/familiefotografie/

  Maar ik plan ook een dag te organiseren in de studio, waar je net zoals op een hondenshow enkel foto’s kan aankopen bij het bekijken van het eindresultaat.

  Geef zeker een seintje bij interesse!

  ps: Heb je een kindje in de crèche of kleuterschool? Ook daar kan ik langskomen en meteen voor de hele klas een leuke fotoshoot houden!

  FR:
  Voici quelques photos de la séance photo avec mon filleul Bill et ses grands frères.
  Quand je suis finalement tombé amoureux des pièces de décoration parfaites chez l’antiquaire @propellerhome, je voulais avoir une séance photo intime.
  Selon la recette boothloose d’un bel éclairage, de belles poses et des bons objets pour donner tout le caractère.
  Et même s’il s’agit d’une séance photo en studio, c’est un art de traiter la spontanéité en photographie de portrait.

  Aimeriez-vous également avoir une telle séance photo?
  Cela peut être fait en privé à votre domicile. https://boothloose.be/familiefotografie/

  Mais je prévois également d’organiser une journée en studio, où, comme lors d’une exposition canine, vous ne pouvez acheter des photos que lorsque vous voyez le résultat final.

  N’oubliez pas de nous informer si vous êtes intéressé!

  ps: Avez-vous un enfant à la crèche ou à la maternelle? Là aussi, je peux passer et avoir immédiatement une belle séance photo pour toute la classe!

  Communie × oktober 1, 2021

  Paardenfotoshoot Sterre

  De PaardenFotoshoot voor Sterre haar communie. Het opzet was om 's avonds bij zonsondergang enkele foto's te nemen zowel in haar mooie jurk als in ruitersoutfit. Super toffe en creatieve fotosho...

  READ MORE
  Communie × juni 2, 2020

  Linde’s Communiereportage

  Ik had een super communiereportage met Linde. Een deluxe fotoshoot met studiobelichting in de natuur, om de echte magazine fashion look te bekomen. Linde is dan ook een van de meest ervaren kids die i...

  READ MORE
  Kids × maart 19, 2020

  Vintage Kids

  Hier enkele foto's van de fotoshoot met mijn petekind Bill en zijn grote broers. Toen ik eindelijk viel op de perfecte decorstukken bij antiekhandelaar @propellerhome wou ik graag een intieme fotosho...

  READ MORE
  Kids × januari 8, 2020

  Newborn Oliver

  De newborn shoot van Oliver, samen met het gezin en meter Ilse. Een zalige newborn fotoshoot met de mobiele fotostudio. Op witte achtergrond om een cleane look te bekomen waar de puurheid van de ba...

  READ MORE
  Family × maart 25, 2019

  Gekke familiefoto’s

  Te gekke familiefoto's op de site van Tour en taxi's voor de huwelijksverjaardag van Oma en Opa. Het mocht eens met wat meer actie, en dus liet iedereen zich van zijn creatiefste kant zien. Het res...

  READ MORE
  Communie × maart 25, 2019

  Communie Jack

  De superleuke communie foto's voor basketballer Jack. Zowel in actie als enkele geposeerde foto's. Op de site JAS Jeugdplein Asse.

  READ MORE
  Kids × maart 25, 2019

  Babyshoot Liv

  De intieme babyshoot van Liv. Wat een prachtige reportage met een heel grote diversiteit aan beelden, zowel in stijl als in gevoel. Een fotoshoot thuis in eigen living met enkele simpele accessoire...

  READ MORE
  Lentefeest × maart 8, 2019

  Lentefeest Simon

  Het lentefeest van Simon was een heerlijke dag. Met een familie die dicht bij elkaar staat. Hele mooie foto's, niet enkel van Simon maar wel van heel de familie.

  READ MORE
  Kids × maart 8, 2019

  Communie Elle

  Communiefotografie - Communiefotograaf. De superleuke communie foto's voor prinses Elle. Op verschillende prachtige plaatsen regio lebbeke.

  READ MORE
  Kids × maart 8, 2019

  Communie Bavo

  De superleuke communie foto's voor voetballer Bavo. Zowel in actie als enkele geposeerde foto's. Op het voetbalplein van Zottegem.

  READ MORE